BABIĆ OPET PROVOCIRAO HRGOVIĆA I OTKRIO HOĆE LI SE BORITI S NJIM: / 'Popeo mi se na vrh glave. Sve ću mu reći kad dođe vrijeme'

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Između njih dvojice već neko vrijeme vlada animozitet

23.8.2020.
19:32
Instagram
VOYO logo

Hrvatski boksač AlenBabić nokautom je slavio protiv američkog boksača Shawndella Wintersa u svojoj četvrtoj profesionalnoj borbi i tako ostvario renking karijere. Ovim mečem otvorena je priredba Fight Camp na kojoj je glavna borba bila ona između Dillyana Whitea i Alexandera Povetkina. Koji su njegovi dojmovi nakon meča i koga želi za novog protivnika, otkrio je za RTL.

Image
BABIĆ NOKAUTIRAO AMERIKANCA PA ŽESTOKO PROZVAO FILIPA HRGOVIĆA: /

El Animal će podivljati kad čuje što je rekao o njemu

"Prije par sati sam došao kući, možete vidjeti po mom licu, iscrpljen sam, zadnji atomi snage. Nisam potpuno svjestan svega jer sam toliko umoran, samo čekam odspavati", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić je prije meča bio 218. teškaš svijeta. Pobjedom nad Wintersom skočio je čak 146 pozicija i od danas je na 72. mjestu.

Oduševljen situacijom

"To još uvijek nije realno stanje, mislim da sam puno više. Oduševljen sam situacijom i svime kako je ispalo. Sve je ispalo savršeno", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegov meč nije ostao ravnodušan ni šef Matchroom Boxinga i promotor Anthonyja Joshue, EddieHearn, koji je u engleskom Brentwoodu izgradio ovaj luksuzni Fight Camp kompleks u kojem se pazilo na sve mjere.

"Najmoćniji čovjek u svijetu boksa je moj nanoviji fan, tako da smo odradili i više nego zacrtano za ovaj meč. Fanovi su me tako prihvatili, srce mi je ko kuća", kazao je. A Babić ne krije da bi se volio boriti protiv FilipaHrgovića. Je li moguće u bližoj budućnosti gledati ovaj meč bivših timskih kolega?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi mi ga stalno spominju, popeo mi se na vrh glave. Vjerujte mi, ta će se borba desit, to sam si ja zacrtao. Dosad sve u životu što sam si zacrtao, to se desilo. Nema se tu šta previše govorit, ja ću njemu sve reći kad dođe vrijeme, ne brinite se", poručio je.

Pred Alenom je kratki odmor, nakon čega se vraća u dvoranu jer uskoro bi mogao početi pripreme i za peti meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo