BAŠ SU GA IZNERVIRALI / Babić se htio opustiti na košarci pa ga 'nadobudni klinci' iznervirali: 'U neko drugo vrijeme bi ostali bez lopte i dobili šamar'

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Alen Babić ispričao je svoje iskustvo s jednog košarkaškog igrališta

29.6.2022.
9:06
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Alen Babić prije otprilike mjesec dana pobijedio je u borbi karijere. Pobjedu je odnio protiv Poljaka Adama Balskog i tako osvojio srebrni pojas u bridger kategoriji prema verziji WBC-a te će dobiti priliku izazvati svjetskog prvaka u bridger kategoriji (do 102 kg), Kolumbijca Oscara Rivasa.

Image
PREJAKO /

Alen Babić ima brutalnu tetovažu, pogledajte kako mu sada izgledaju prsa: 'Ako ne znate za njega, ne shvaćate boks ozbiljno...'

Image
PREJAKO /

Alen Babić ima brutalnu tetovažu, pogledajte kako mu sada izgledaju prsa: 'Ako ne znate za njega, ne shvaćate boks ozbiljno...'

Trenutno se popularni Savage odmara u krugu prijatelja i obitelji. Uzeo si je vremena da zaigra košarku, a društvo su mu pravili prijatelj i zaručnica. Ipak, Babić ovu košarku neće pamtiti po dobrome, odnosno, jedna ga je situacija posebno izbacila iz takta pa se požalio putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, boksač se požalio na ponašanje djece i njihov odgoj. Smatra kako trebaju imati više poštovanja prema starijima.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Da su neka druga vremena...

"Sport je predivan, ništa me ne usrećuje kao igralište. Igralište puno djece, školaraca i "starijih" u koje već i sam spadam kad bi se gledao očima malog Alena koji je odrastao na igralištima poput ovog. Al eto, da ne bi sve bilo savršeno potrudili su se 2 nadobudna klinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvo ponašanje na terenu, da je neko drugo vrijeme i ja na njihovom mjestu, ostao bi bez lopte i dobio par šamara od starije ekipe, došao kući pa morao lagati da sam pao kako ne bi i doma dobio batine jer sam vani dobio batine. Brate to se prešetava kao da su osvojili teren, faca polumrtva od sebeljublja i bahatosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće 2na2 jer su pre dobri za nas, neće ni dijeliti jedini koš koji valja jer im smetamo valjda. Naravno da smo ušli i preuzeli teren. Moj "airball" ide prema duplo mlađem dečkiću i on pređe preko lopte… ee moji klinci, s razine profesionalnog sportaša vam mogu reći da je to put u ništa, i možete očekivati samo ništa. "Kad si se prije umislio dan ti je***" da citiram velikog blogera Kruleta.

Razumijem da je to neki drugi svijet danas ali duboko se nadam da je ovo danas samo ružna iznimka. Kažu mi da se danas i očevi zovu da rješavaju te situacije, da sam ja to kojim slučajem onda napravio dobili bi po glavi i otac i ja, takvo poštovanje sam imao prema starijoj ekipi na igralištu. Budite normalni…", zaključio je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo