MOLINA OBJAVIO KRAJ KARIJERE / Babić ga je nokautom poslao u mirovinu: Kamere zabilježile veliku Babićevu gestu u Londonu

Image
Foto: Screenshot

Eric Molina objavio kako odlazi u mirovinu. Njegova odluka došla je nakon teškog poraza od našeg Alena Babića.

3.11.2021.
7:57
Screenshot
VOYO logo

Elitni hrvatski boksač Alen Babić u subotu je u londonskoj O2 Areni tehničkim nokautom u drugoj rundi došao do svoje devete pobjede u karijeri. Svladao je uvjerljivo i silovito, u svom Savage stilu 39-godišnjeg iskusnog Erica Molinu a meksičko-američki borac jučer je objavio da odlazi u mirovinu. I dok je Babić u tom meču opet oduševio gledatelje agresivnim pristupom, Molina je bio veliko razočaranje. Tako je vidno razočaran svoj odlazak u mirovinu najavio već nakon tog poraza...

Image
SAVAGE GAZI DALJE /

Javio se Alen Babić i poručio svima: 'Moje ime se spominje s najboljima, kako to?'

Image
SAVAGE GAZI DALJE /

Javio se Alen Babić i poručio svima: 'Moje ime se spominje s najboljima, kako to?'

Babić pokazao veličinu nakon borbe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molini je to bio osmi poraz, ranije ga je pobijedio i još jedan Hrvat, veliki Babićev rival Filip Hrgović. Molina ima i 28 pobjeda, a to je omjer s kojim će i završiti svoju boksačku karijeru. Strani borilački mediji objavili su video nakon borbe Babića i Moline a Boxing Rankings je u svojoj objavi uz sam video na svom Twitter računu napisao kako je Molina potvrdio da odlazi u mirovinu. Inače, kamera IFL TV-a pratila je Babića nakon njegove devete pobjede u isto toliko borbi u profesionalnoj karijeri. U jednom su se trenutku došli pozdraviti s poraženim Molinom u svlačionici...

"Jako se dobro osjećam. Mogu ja primiti puno udaraca znate ali volim taj nokaut. Pokazat ću ja još ljudima. Jako respektiram Molinu ali želim također pokazati svoju čeljust.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali su ga misli li da je mogao pružiti bolju borbu da nije morao uskočiti samo dva tjedna prije meča.

Razočarani Molina

''Osjećam se dobro. Mislim, razočaran sam jer sam izgubio, ali to je boks'', govorio je Amerikanac malo vidno razočaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno je Babić bolji. U ovom sam 15 godina, dijelio sam ring s najboljima, želim mu svu sreću. Ovo je sport za mlađe'', rekao je 39-godišnji Molina i onda iznenadio sve u prostoriji:

''Ovo je zadnji put da ovo radim.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molina je sad zapečatio priču:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borio sam se dva puta za titulu, otišao sam najdalje što sam mogao. Moje je vrijeme isteklo. Sretan sam i blagoslovljen zbog svega što sam napravio. Mnogi neće imati tu priliku. Veselim se životu poslije ovoga, čovječe. Imam dobar život i mislim da sam spreman. Svakome tko me pobijedi, želim mu najbolje, pa tako i Babiću", rekao je Molina u objavi svog odlaska u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hearn kritizirao Molinu

Podsjetimo, za razliku od 30-godišnjeg Babića koji profesionalno boksa tek od 2019., devet godina stariji Molina profesionalnim boksom se u neobičnoj karijeri počeo baviti davne 2007. godine. Do tad se boksom bavio doduše tek dvije godine, a u prvoj borbi u karijeri doživio je nokaut u prvoj rundi od anonimnog Ashantija Jordana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molina je tijekom i nakon borbe dobio mnoge kritike komentatora, ali i samog šefa Eddieja Hearna, engleskog vlasnika Matchrooma i jednog od najmoćnijih ljudi u današnjem boksu. On je poručio kako mu je ovo posljednja plaća s njegove strane, nije ni slutio što će se nešto kasnije dogoditi u svlačionici.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo