RAČIĆ IZDOMINIRAO BRAZILCA I OBRANIO NASLOV PRVAKA: / Bio je u velikim problemima, no na kraju ipak slavio

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski borac u četvrtoj je rundi zadao nekoliko dobih udaraca, da bi u petoj izdominirao i na kraju ipak odnio pobjedu

19.12.2020.
23:59
Screenshot
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca Antun Račić obranio je na KSW-ovom 57. eventu naslov prvaka u bantam kategoriji. Račić je pobijedio 22-godišnjeg Brazilca Bruna Santosa jednoglasnom odlukom sudaca.

U prvoj rundi borci su većinu vremena proveli uz ogradu hrvajući se. Santos je bio u dobroj poziciji, nogama je uspio uhvatiti Račića nogama oko pasa te mu izvući polugu, no nije uspio. Kasnije je Račić pokušao nešto slično, no Brazilac se uspješno obranio i tako osvojio tu prvu rundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Račić je i u drugoj rundi upao u velike probleme. Brazilac ga je uhvatio nogama i pokušao izvući još jednu polugu, no nije uspio. Ipak, ova je runda pripala Brazilcu jer Račić nije napravio ništa značajnije.

Povratak u borbu

U trećoj rundi pokazao je Račić da se vraća u borbu. Ovo je definitivno bila njegova runda, oborio je Brazilca. Pokazao je da je fizički spremniji, dok je Brazilac pokazao znakove umora. Vidjeli smo jako malo stand-up borbe do tog trenutka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno energije utrošila su oba borca u graplanju na kraju borbe. Hrvatski borac u četvrtoj je rundi zadao nekoliko dobih udaraca, da bi u petoj izdominirao i na kraju ipak odnio pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam previše toga za izgubiti, a on nije imao ništa za izgubiti. Na početku sam bio oprezan, no onda sam morao krenuti jako. Pokazao sam da sam spremniji od njega, ali on zaslužuje moje poštovanje. Drago mi je da sam se borio protiv njega“, rekao je Račić nakon borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda De Friesa

U glavnoj borbi večeri Phil De Fries obranio je naslov prvaka u KSW-ovoj teškoj kategoriji pobjedom protiv Michala Kite u drugoj rundi.

De Fries je najavio da će ova borba završiti relativno brzo, a to je i ispunio. Dominirao je od početka borbe, a sredinom druge runde srušio je Kitu i s nekoliko snažnih udaraca u glavu natjerao suca da prekine borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je izgledao kraj borbe, pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo