POSTOJI GOLEMI PROBLEM / Najbolji hrvatski MMA teškaš doznao novog protivnika, a evo zašto ga mora pobijediti baš u prvoj rundi

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski borac stradao je u prvom kolu PFL-ova turnira u kojem ga je nokautirao Bruno Cappelozza

2.6.2021.
9:52
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski MMA teškaš, Ante Delija, doznao je ime novog suparnika s kojim će se boriti u drugom krugu PFL-ova turnira. Delija će u oktagon s Hatefom Moeilom, opasnim njemačkim borcem koji je u velikom naletu.

Hrvatski borac stradao je u prvom kolu PFL-ova turnira u kojem ga je nokautirao Bruno Cappelozza, ali sada je Delija veliki favorit protiv Nijemca. Moeil ima deset pobjeda i četiri poraza u karijeri, ali trenutno je u nizu od šest uzastopnih pobjeda, no one su se dogodile u manje poznatim organizacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem za Deliju

Delija će protiv Nijemca imati i jedan oveći problem. Naime, ako želi proći dalje u turniru, morat će završiti Moeila već u prvoj rundi. Napravi li to dobit će šest bodova i vjerojatno će osigurati plasman u polufinale turnira na kojem pobjednik dobiva milijun dolara. A ako borba kojim slučajem ode u drugu rundu, onda Delija neće imati baš tako velike šanse za prolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na turniru je deset boraca, ali samo četiri s najvećim brojem bodova u prva dva kola idu dalje. Dodatni bodovi dobivaju se za prekide i za runde u kojima su ostvareni, a Delija je u prvom kolu teško nokautiran već u prvoj rundi i sada je u u velikom problemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo