ALEN BABIĆ RIJEŠIO DILEMU KOJA JE ZAINTRIGIRALA BOKSAČKI SVIJET: / 'Ma prejak sam ja za te dečke, vidjeli ste što se dogodilo...'

Image

Babić se oporavlja od ozljede ramena i kaže kako oporavak teče brže od očekivanog, tako da uskoro možemo očekivati da dogovori novu borbu

17.3.2021.
20:47
VOYO logo

Hrvatski profesionalni boksač Alen Babić rekao je u razgovoru preko Instagrama sa Chrisom Kongom da se vjerojatno neće natjecati u novoj WBC-ovoj kategoriji bridgerweight.

Radi se o kategoriji koja se nalazi taman ispod teške kategorije, a u kojoj se predviđa da bi Babić bio iznimno dobar. WBC ga je na svojoj listi uvrstio na sedmo mjesto na svijetu, ali Babića vjerojatno nećemo gledati u toj kategoriji, već će se fokusirati na tešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da sam ja prejak te dečke. Ja sam teškaš u duši. Vidjeli ste kako sam nokautirao Littlea. Rekli su da je on prevelik za mene, a vidjeli ste što se dogodilo. Nastavit ću ih rušiti", rekao je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oporavlja se od ozljede

Nova kategorija zove se bridgerweight, u čast šestogodišnjem Bridgeru Walkeru koji je spasio sestru od napada krvoločnog psa i pritom je zaradio 90 šavova. U toj kategoriji spadat će borci između 86 i 101.5 kilograma i tako će se izbjeći nepravedne borbe između boraca ispod stotinu kila i onih s preko 120 kilograma. Recimo, aktualni prvaci Tyson Fury i Anthony Joshua imaju 123 i 115 kila, dok, se recimo Filip Hrgović kreće negdje oko 110 kila.

Babić se oporavlja od ozljede ramena i kaže kako oporavak teče brže od očekivanog, tako da uskoro možemo očekivati da dogovori novu borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo