HRVATSKA KOLONIJA U HERTHI / Klasnić dolazi Šimuniću i Babiću?

Image

"Znamo da Ivan ima valjani ugovor s Nantesom, ali mi smo zainteresirani dovesti ga u bilo kakvom obliku", rekao je sportski direktor Dieter Hoeness.

22.5.2009.
16:54
VOYO logo

Iako ne blista u dresu Nantesa koji se bori za ostanak u elitnoj francuskoj nogometnoj ligi, hrvatski napadač Ivan Klasnić još je interesantan njemačkim klubovima. Bilo je govora o pregovorima koji traju s Hamburgom, no izgleda da je jednako aktualan odlazak u berlinsku Herthu.

Dieter Hoeness, sportski direktor Herthe, koja se još donedavno borila za naslov prvaka Bundeslige, je povodom Klasnića izjavio: "Ivan je apsolutno interesantan igrač i čim smo načuli da se želi vratiti u Bundesligu, osjetili smo priliku", rekao je Hoeness za express.de i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da Klasnić ima valjani ugovor s Nantesom do 2012. godine, ali mi smo zainteresirani dovesti Klasnića u bilo kakvom obliku. Može i na posudbu. Vidjet ćemo što će donijeti pregovori".

Klasnić bi mogućim dolaskom u Herthu postao treći Hrvat u berlinskoj momčadi. Odavno je tamo "gazda" Josip Šimunić, a tijekom aktualne sezone u Berlin je iz Betisa došao i Marko Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo