NEDORASLI BJELORUSI / Kauboji rutinirano odradili predigru za Francuze

Image
Foto: PIXSELL

Najefikasniji u hrvatskim redovima bio je Luka Stepančić sa šest pogodaka, dok je pet golova dodao Ivan Ninčević. Mirko Alilović imao je sedam obrana, a Filip Ivić jednu manje.

21.1.2013.
22:48
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija na najbolji je mogući način stigla do četvrtfinalnog sudara sa svjetskim prvacima Francuzima! Kauboji su u osmini finala SP-a s uvjerljivih 33:24 pobijedili nedoraslu reprezentaciju Bjelorusije u Zaragozi.

Izabranici SlavkaGoluže su nakon prvih nekoliko minuta ispitivanja snaga krenuli u nezaustavljivu seriju na krilima Čupića i Bičanića pa je prvo poluvrijeme završilo sa skoro pa nevjerojatnih 21:9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je izbornik odlučio odmoriti standardne igrače pa je i hrvatski ritam pao. Međutim, niti to nije dovoljno Rutenki i društvu da pitanje pobjednika dovedu u pitanje.

Najefikasniji u hrvatskim redovima bio je LukaStepančić sa šest pogodaka, dok je pet golova dodao IvanNinčević. MirkoAlilović imao je sedam obrana, a FilipIvić jednu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska svoj četvrtfinalni dvoboj sa Francuzima igra u srijedu, također u Zaragozi.

U drugim utakmicama osmine finala Slovenija je svladala Egipat (31:26), Španjolska je razbila Srbiju (31:20), dok je Mađarska bila bolja od Poljske (27:19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo