Skupina A /

Rusija ukrala bod Njemačkoj, katastrofalna Srbija izgubila i od Brazilaca

Image
Foto: AP images

Utakmica sama po sebi bila je čvrsta i puna grubih faulova

14.1.2019.
21:00
AP images
VOYO logo

Uoči susreta trećeg kola domaćin Njemačka uvjerljivo je stizala do svojih bodova, prvo je svladana Koreja, a zatim i Brazil dok se Rusija nakon uvodne podjele bodova sa Srbijom očito vrlo dobro zagrijala protiv Koreje pa je večeras sastav Christiana Prokopa stavila na velike muke za konačan remi.

Da se teško može do kontrole situacije na terenu bez obzira na ogromnu podršku s tribina, a bez one standardne vratara najbolji je sažetak prvih pola sata. Pola sata u kojima se i jedan i drugi sastav potrošio jureći s jednog na drugi kraj terena, jer redali su se promašaji, pogreške, probijanja, gluposti, a mirnoće i koncentracije bilo je samo u tragovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više na Sportnetu.

Katastrofa Srbije se nastavlja

Agonija srpske rukometne reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu se nastavlja. Nakon remija s Rusijom i teškog poraza od moćne Francuske, izgubili su i od popriličnog autsajdera prvenstva - Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već na ulasku u utakmicu Brazilci su se pokazali kao vrlo dobar protivnik, a sredinom poluvremena "raspalili" su seriju 7:0 i tako došli do prednosti od šest pogodaka nad indisponiranim Srbima.

Utakmica sama po sebi bila je čvrsta i puna grubih faulova. Srbi su samo tu prednjačili i uspjeli skupiti šest isključenja, a Miljan Pušica zaradio je i crveni karton.

Najzaslužniji za brazilsku pobjedu, bar u napadačkom dijelu, bio je Jose Toledo s pet pogodaka, dok je kod Srbije najbolji bio Mijajlo Marsenić s pet pogodaka iz šest pokušaja.

Srbija nakon tri kola ima samo bod i izvjesno je da će ispasti već nakon razigravanja po skupinama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo