Katastrofa Juga, vratar Pavić spasio Mladost!

Da bi se plasirala na završni turnir u Rimu, Mladosti je u posljednjem kolu potreban bod protiv Pro Recca ili da Primorje ne pobijedi Vasas u Budimpešti. Jug će imati težak posao u Budvi.

28.4.2011.
12:18
VOYO logo

Od trojice hrvatskih predstavnika Jug je bio najbliži odlasku na završni turnir vaterpolske Eurolige, ali ga je domaći poraz u petom kolu od Partizana sa 10:13 gurnuo u prilično nepovoljnu situaciju. Dubrovčani u posljednjem kolu gostuju u Budvi i moraju ostati neporaženi žele li vidjeti Rim.

Mladost je u možda ne toliko kvalitetnoj, ali svakako uzbudljivoj i tjelesno vrlo zahtjevnoj utakmici pobijedila u Zagrebu Vasas sa 8:7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađari su poveli sa 4:0, a žapci su izjednačili na 4:4. Potom su gosti opet poveli sa 7:4, ali je domaćin preokrenuo na 8:7. Da Vasas ne osvoji bod, pobrinuo se vratar Pavić koji je 11 sekundi prije kraja obranio odličan udarac Kissa i osigurao pobjedu.

"Dva puta smo se vraćali i pokazali veliku snagu. Dobili smo ih na mišiće, a u Genovu svakako ne idemo na izlet", kazao je trener Mladosti Vjeko Kobešćak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati 5. kola - skupina A: Jug - Partizan 10:13, Jadran (HN) - Budva 8:9. Poredak: Partizan 15, Jug 7, Budva 6, Jadran 1. Skupina B: Mladost - Vasas 8:7, Primorje - Pro Recco 7:12. Poredak: Pro Recco 15, Mladost 9, Primorje 6, Vasas 0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo