POBIJESNIO NAKON PORAZA /

Karlović: Suci su me opljačkali usred Wimbledona

Image
Foto: AP Images

"Osjećam se prevarenim. Suci su me opljačkali i to na Centralnom terenu jednog Grand Slam turnira," kazao je razočarani Karlović.

29.6.2012.
7:48
AP Images
VOYO logo

Hrvatski tenisač Ivo Karlović obrušio se na linijske suce nakon poraza u drugom kolu Wimbledona od domaćeg tenisača AndyjaMurrayja.

Tijekom meča koji je trajao tri sata i osam minuta suci su Karloviću dosudili čak 11 prijestupa prilikom servisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se prevarenim. Suci su me opljačkali i to na Centralnom terenu jednog Grand Slam turnira," kazao je razočarani Karlović, te dodao: "Zar je ovo Davis Cup ili Wimbledon. Nakon ovakve pljačke Wimbledon mi se srozao u očima. Nikada u mojoj karijeri se nisam osjećao ovako jadno, niti kada sam kao osmogodišnji dječak počeo s tenisom."

Murray je pobijedio 3:1 u setovima (7-5, 6-7, 6-2, 7-6), a Karlović smatra kako su sudačke procijene izravno utjecale na rezultat meča. "Svaki 'foot-fault' je suđen u situacijama kada se lomio gem. Niti jedan prijestup mi nisu sudili kada sam vodio 40:0 ili gubio 0:40," dodao je 'div sa Šalate'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović tvrdi kako je nakon početnih prijestupa pazio na servis i zbog toga je pomaknuo nogu od linije, no suci su svejedno sudili prijestup.

"Još uvijek ne mogu vjerovati. Ovo je nečuveno, nečuveno," bjesnio je hrvatski tenisač.

Na pitanje smatra li da domaćini pod svaku cijenu žele vidjeti Murraya u finalu Wimbledona, Karlović je ironično dodao. "Ne samo na Wimbledonu, već u cijeloj Engleskoj, točnije u Velikoj Britaniji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo