Karadžić nudi novi ugovor Mihajloviću

Ne idemo na Mundijal u Brazilu, al' nema veze

24.12.2012.
17:45
VOYO logo

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić očigledno ima neograničeno poverenje u aktuelnog selektora Sinišu Mihajlovića.

Iako su igra i rezultati nacionalnog tima daleko ispod svakih očekivanja javnosti, Karadžić smatra da Mihajlović treba da produži ugovor sa savezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nikakav pritisak nas neće poremetiti, čak iako se ne kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo u Brazilu. Nećemo odustati od našeg puta i selektor ima našu bezrezervnu podršku. Mislim da bi trebalo da ga ubedimo da potpiše ugovor na još dve godine - rekao je Karadžić na ceremoniji proglašenja najboljeg igrača i trenera u beogradaskom hotelu "Metropol".

On je naveo da je činjenica da je seniorski nacionalni tim imao neke loše rezultata ove godine, ali da to ne umanjuje njegov potencijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Bez obzira na određene poraze, videli smo da u ekipi imamo velike talente, radi se o mladom timu koji je naslonjen na Baneta Ivanovića i Aleksandra Kolarova i to nam daje za pravo da u narednih sedam - osam godina ne brinemo o budućnosti srpskog fudbala - dodao je Karadžić.

Podsećamo, "orlovi" u kvalifikacijama za SP u Brazilu 2014. godine trenutno zauzimaju treću poziciju sa četiri osvojena boda, čak šest manje od prvoplasiranih selekcija A grupe Belgije i Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo