SANJA SANJA POLUFINALE / Kapetanica hrvatskih odbojkašica najavila još jednu veliku utakmicu!

Image

Uoči četvrtfinalnog susreta s domaćinom Njemačkom na Europskom prvenstvu razgovarali smo s kapetanicom hrvatske reprezentacije te našom ponajboljom odbojkašicom Sanjom Popović.

11.9.2013.
14:59
VOYO logo

HALLE - Hrvatske odbojkašice plasirale su se u četvrtfinale Europskog prvenstva koje se održava u Njemačkoj i Švicarskoj nakon dramatičnog i preokreta punog dvoboja s Nizozemskom.

Naše reprezentativke su odigrale sjajnu utakmicu u kojoj su gubile 0:1 i 1:2 u setovima, no uspjele su, predvođene mlađahnom SamantomFabris, okrenuti rezultat protiv Nizozemske i nakon skoro dva sata igre izboriti slavlje i jedan od najvećih uspjeha ženske odbojke posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči današnjeg susreta s Njemačkom razgovarali smo s kapetanicom reprezentacije te ponajboljom hrvatskom odbojkašicom SanjomPopović.

Kako ste uspjeli vratiti 'iz ponora' i slomiti Nizozemke?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znale smo da će utakmica sa Nizozemkama biti jako neizvjesna i da će detalji presuditi te smo zato bile ustrajne i borile se do zadnjeg trenutka."

Image

Je li za vas iznenađenje bila mlada Samanta Fabris, kao što je bila 'penicilin' za nizozemsku obranu i blok?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša Semi za nas nije bila iznenađenje jer je to jedna djevojka iznimnog karaktera i velikog talenta. Iznenadila nas je jedino utoliko što je, s obzirom na svoje godine, reagirala jako zrelo i odgovorno u najbitnijim trenucima utakmice."

Što možemo očekivati protiv domaćina u, vjerojatno, prepunoj dvorani?  Jeste li sada rasterećene rezultatskog imperativa protiv Njemica i možete li napraviti iznenađenje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je pred Njemicama puno veći pritisak nego pred nama. Mi možemo odigrati rasterećeno, pogotovo jer imamo dugačku klupu i potpuniju ekipu. Jedina njihova prednost može biti to što su odigrale puno više utakmice u tom sastavu od nas i to što su odmornije. Nadam se pobjedi i jednakoj borbenosti kao i do sada", izjavila je Sanja za RTL.hr.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo