zanimljivo društvo u sočiju / Kao prava zvijezda: Putin došao na kraj VN Rusije, u loži se družio s Dodikom i Ecclestonom

Putin je predao Hamiltonu i trofej, a kako javljaju strani mediji, s pobjednikom utrke u Sočiju zadržao se u ugodnom razgovoru nekoliko minuta

30.9.2018.
16:14
VOYO logo

Britanac Lewis Hamilton (Mercedes) napravio je u nedjelju još jedan korak prema petom naslovu svjetskog prvaka u formuli 1 tako što je na Velikoj nagradi Rusije u Sočiju stigao do 70. pobjede u karijeri i poveća prednost u ukupnom redoslijedu pred Sebastianom Vettelom na 50 bodova, pet utrka prije završetka sezone.

Pobjedu slavnog Britanca iz lože je pratio ni više ni manje nego prvi čovjek Rusije Vladimir Putin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, predsjednik se u svečanoj loži u Sočiju pojavio u trenucima kada su vozači odrađivali 50. krug Velike nagrade Rusije. Od ukupno njih 53.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S njim u društvu bio je i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik koji, sudeći prema fotografijama na Twitteru, nije bio baš presretan jer su između njega i Putina sjedili Bernie Ecclestone i još jedan uvaženi gost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju utrke, Putin je predao Hamiltonu i trofej, a kako javljaju strani mediji, s pobjednikom utrke u Sočiju zadržao se u ugodnom razgovoru nekoliko minuta.

Putin Dodiku poželio uspjeh na izborima u BiH

Ruski predsjednik Vladimir Putin susreo se u nedjelju u Sočiju s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i zaželio mu uspjeh na izborima u listopadu na kojima se Dodik kandidira za srpskog člana Predsjedništva BiH, izvijestila je Radio-televizija Republike Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim vam uspjeh na predstojećim izborima", rekao je Putin za vrijeme sastanka s Dodikom.

Tijekom susreta s Dodikom, kako navodi RTRS, Putin je istaknuo kako su odnosi Rusije i RS-a dobri te da ostvaruju uspješnu suradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruski predsjednik je pri tome naveo kako su posebno uspješni odnosi u oblasti gospodarstva, preradi nafte i mineralnih ulja.

Dodik je darovao Putinu značku sa zastavom Republike Srpske koju je ruski predsjednik odmah stavio na rever sakoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik RS-a ranije je u javnim istupima izražavao zadovoljstvo zbog potpore Moskve Republici Srpskoj i očuvanju Daytonskog sporazuma.

Dodikova posjeta Rusiji dolazi u vrijeme završnice predizborne kampanje u BiH i analitičari je smatraju otvorenom potporom čelniku Republike Srpske u utrci za srpskog člana BiH Predsjedništva u kojoj mu je najozbiljniji protukandidat aktualni član državnog vrha Mladen Ivanić kojega podupire Savez za promjene, predvođen Srpskom demokratskom strankom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo