DIVLJAŠTVO U ZADRU / Kamenovan autobus s košarkašima Partizana

Image

Skupina huligana kamenovala je u Zadru autobus u kojemu su bili košarkaši Partizana i stručni stožer kluba pri čemu je ozlijeđen trener kluba.

13.12.2010.
9:18
VOYO logo

Skupina huligana kamenovala je u Zadru autobus u kojemu su bili košarkaši Partizana i stručni stožer kluba.

Nakon utakmice 11. kola NLB Lige, odigrane u nedjelju navečer, u kojoj su Zadrani pobijedili goste iz Beograda, lijepu košarkašku večer pokvarili su huligani koji su svojim divljaštvom bacili mrlju na Zadar i zadarske navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom kamenovanja autobusa lakše je ozlijeđen trener Partizana, Vlada Jovanović.

"Kada smo krenuli iz dvorane pogođen je autobus sa dva kamena. Jedan je razbio staklo i pogodio Vladu Jovanovića u lice. Srećom, samo ga je okrznuo, tako da mu je lice malo isječeno i natečeno', rekao je sportski direktor beogradskog kluba Dragan Todorić za B92, i dodao da "nije ništa strašno kako je moglo biti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, autobus u kojem su bili košarkaši Partizana je u vlasništu gradske tvrtke "Liburnija", i njime se najčešće koriste košarkaši Zadra. Nakon incidenta, gosti iz Beograda otputovali su do aerodroma u Zemuniku drugim autobusom.

U KK Zadru ogorčeni su zbog ovog divljačkog čina, te su se u ime svih građana Zadra ispričali Partizanovcima za neugodonosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

""Nevjerojatno je da se ovakve stvari događaju u našem gradu u 21. stoljeću, kazao je direktor Zadra Zdenko Mičić, a incident je osudio i prvi čovjek zadarske navijačke skupine "Tornado", Boris Marin koji je poručio da navijači Zadra nemaju ništa s ovim incidentom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo