LUKA BOLJI OD KLASNIĆA /

Kakva golčina Modrića u slavlju Spursa!

Image
Foto: PIXSELL

Modrić je odigrao čitavu utakmicu za Tottenham, dok je Ivan Klasnić ušao u igru za Bolton u 65. minuti.

2.5.2012.
23:51
PIXSELL
VOYO logo

BOLTON - Hrvatski nogometni reprezentativac LukaModrić bio je strijelac za Tottenham Hotspur koji je u zaostalom susretu 34. kola engleskog prvenstva kao gost svladao Bolton Wandererse sa 4-1 (1-0).

Modrić je postigao prvi pogodak na utakmici u 37. minuti sjajno pogodivši sam gornji lijevi kut Boltonova gola udarcem sa 25 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je bio i začetnik akcije za treći gol svoje momčadi u 62. minuti kojega je postigao EmanuelAdebayor.

Bolton je početkom nastavka uspio poravnati golom Reo-Cokera (51), ali ključnim se pokazalo razdoblje od 60. do 69. minute kada je Tottenham postigao tri pogotka. Prvi je bio djelo Van derVaarta (60), a preostala dva Adebayora (62, 69).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je odigrao čitavu utakmicu za Tottenham, dok je IvanKlasnić ušao u igru za Bolton u 65. minuti.

Ovom pobjedom Tottenham je zadržao četvrto mjesto sa 65 bodova, koliko ima i peti Newcastle United koji je kao gost svladao Chelsea sa 2-0 (1-0), dok treći Arsenal ima bod više. Bolton je ostao u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 34 boda, koliko ima i 17. Queens Park Rangers.

U drugom susretu igranom u srijedu Newcastle je stigao do važne pobjede na Stamford Bridgeu golovima PapissaCissea (19, 90+4).

Chelsea je ovim porazom ostao na šestoj poziciji sa 61 bodom, te će sljedeće sezone Ligu prvaka igrati samo ako u finalu ovogodišnjeg izdanja najjačeg klupskog natjecanja na svijetu svlada Bayern u Muenchenu 19. ovog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kola prije kraja prvenstva vodeći je Manchester City sa 83 boda, koliko ima i drugi Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo