Kultna scena /

Kako je Žuti postao boem: Mladog Prosinečkog iznenadila kamera, a ono što je uslijedilo ušlo je u legendu

Image
Foto: Screenshot

Njegova simpatična reakcija je desetljećima zabavljala ljubitelje nogometnih umjetnika i boema, a Prosinečki se prošle godine prisjetio te situacij

17.4.2022.
9:00
Screenshot
VOYO logo

Robert Prosinečki ikona je hrvatskog, ali i europskog nogometa. Krajem 80-ih i početkom 90-ih glasio je za jednog od najboljih mladih igrača na svijetu te je uživao u statusu kakav danas imaju Haaland ili Mbappe.

Ipak vremena su bila nešto drugačija, nije bilo društvenih mreža, a igrači su imali nešto više privatnosti pa im se bilo lakše i opustiti. Bila su vremena drugačija, ali i Prosinečki je bio poseban lik kojeg je pratio glas nogometnog umjetnika i boema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenadila ga kamera

Nekad se i pretjerano inzistiralo na toj njegovoj 'boemštini', a jedna od situacija koja je doprinijela takvom imidžu zbila se neposredno nakon što je Robi sa Zvezdom osvojio titulu europskog prvaka u Bariju pobjedivši Marseille nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Image
Na Poljudu pada odluka /

Robert Prosinečki za RTL o utrci za prvaka države: 'Odlučivat će zaostala utakmica u Splitu'

Image
Na Poljudu pada odluka /

Robert Prosinečki za RTL o utrci za prvaka države: 'Odlučivat će zaostala utakmica u Splitu'

Riječ je o prilogu beogradske televizije čiji je kamerman iznenadio Roberta Prosinečkog u trenucima slavlja. Proslavljeni nogometaš i strastveni nogometaš i strastveni pušač zatečen je s tek zapaljenom cigaretom u ruci. Kad je vidio kameru pokušao je se riješiti no sve se vidjelo na snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To nema veze s time koliko sam dao nogometu'

Njegova simpatična reakcija je desetljećima zabavljala ljubitelje nogometnih umjetnika i boema, a Prosinečki se prošle godine prisjetio te situacije u intervjuu za Novosti.

"A da, djeca mi taj video pokazuju. Ma, puše i danas skoro svi, ali skrivaju. Kako se sve to veže. Ako te netko vidi da pušiš ili da piješ, odmah misle da ne treniraš dobro, da ti nije stalo. To nije istina. Ja sam živio nogomet. To što sam volio zapalit ili tu i tamo nešto popit, to nema veze s time koliko sam dao nogometu", objasnio je svoju reputaciju legendarni Žuti.

Kako je ta kultna scena izgledala pogledajte u videu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo