nakon osam godina / Kako je dobro vidjeti te opet! Sava je opet dočekala dizanje velikih trofeja

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon osam godina Mladost je opet osvojila trofej, prvi u Regionalnoj ligi

21.4.2019.
13:16
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U atmosferi dostojnoj najvećeg hvatskog vaterpolskog susreta i ispunjenih tribina domaćeg bazena mladostaši su podigli prvi trofej nakon osam godina posta pobijedivši Jug u finalu Regionalne lige s 13:12.

''Mislim da smo odigrali tri fantastične četvrtine. Izvanredna obrana, bez greške. Imali smo vrlo dobrog igrača više i jako dobrog igrača manje. Bili smo u manjem padu u drugoj polovici sezone, ali vratili smo se kada je to bilo najpotrebnije. Čestitke ovim momcima i neka im je ovo poticaj za daljnji rad i daljnje uspjehe! Mislim da je ovo veliki dan za Mladost i povratak zagrebačkog vaterpola na staze stare slave'', izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladost je dominirala od samog početka susreta, a odličnom obranom zatvorila je napad jedne od najboljih ekipa u Europi. Jug se probudio u zadnjoj četvrtini i smanjio zaostatak od čak sedam golova na jedan, ali nije bilo dovoljno. U redovima Mladosti u strijelce se upisalo čak devet igrača, a najučinkovitiji je s tri pogotka bio Lovre Miloš, ujedno i najbolji igrač finala. Kod Juga je najbolji strijelac bio Hrvoje Benić s pet pogodaka.

"Došao je kraj i našoj seriji trofeja u domaćim natjecanjima. Mladost je sasvim zasluženo pobijedila. Čestitam Madosti, ovo je njihov dan kada samo o njima trebamo pričati, naša igra bila je za zaborav", izjavio je trener Juga CO Vjekoslav Kobešćak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trofej je kruna odlične sezone vaterpolista Mladosti u Regionalnoj ligi koju su završili na prvom mjestu tijekom regularnog dijela. Ispred vaterpolista Juga sada su izazovi u Ligi prvaka dok se Mladost okreće Prvenstvu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo