SPECIAL ONE / Kakav car: Mourinho sredio novinara njegovim riječima!

Image
Foto: 101greatgoals.com

Iako je konferencijom za novinare uoči meča Reala i Galatasarayja dominirala 'ljubav', ona između Didiera Drogbe i Josea Mourinha za kojeg je napadač turske momčadi rekao da mu je 'poput oca', dogodio se i jedan manji obračun.

3.4.2013.
16:29
101greatgoals.com
VOYO logo

Reporter Fernando Burgos s radijske postaje "Onda Cero", koji je poznat po tome da je vrlo blizak Realovom vrataru Ikeru Casillasu, upitao je Josea Mourinha zašto je Real u posljednjih 12 utakmica samo jednom sačuvao svoju mrežu netaknutom.

"Naš golman (Diego Lopez, Casillasova zamjena op.nov.) brani u formi koju samo netko tko je neobjektivan može kritizirati. Imam vaše riječi od prije nekoliko godine", odgovorio je Portugalac zbunjenom Burgosu i izvadio komad papira te počeo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrač X je u momčadi dekretom. Ne prihvaćam igrače koji igraju dekretom ili one koji igraju bez obzira jesu li u dobroj ili lošoj formi. Trener ne smije to raditi. Igrač ne smije biti u prvoj momčadi samo zbog svog statusa. Medalje koje je osvajao u prošlosti ne znače da mora biti u prvoj momčadi. Trebamo igrati s onima koji su u najboljoj formi, a ne oni s najdužim stažom", citirao je Mourinho novinarove riječi i efektno poentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo