MLAD ČOVJEK S PROBLEMIMA / Jurčić progovorio o Sammiru

Trener Dinama otkrio je novinaru RTL-a do kada će Brazilac s hrvatskom putovnicom biti 'na ledu' i hoće li uopće ostvariti san svakog nogometaša te zaigrati protiv Reala na stadionu Santiago Bernabeu.

8.11.2011.
14:43
VOYO logo

Iako nije govorio o konkretnim stvarima, Kruno Jurčić je objasnio zašto je najbolji igrač hrvatskog prvaka zaradio suspenziju.

"Sammir do daljenjega ne konkurira za prvi sastav iz jednog jednostavnog  razloga - mi smo jedan sustav, a sustav se mora poštivati. Dok on ne pokaže dobru volju da poštuje sustav, neće biti u konkurenciji za momčad", vrlo je jasan bio trener Dinama, koji je čak i branio Mamićevog problematičnog filha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira što je Sammir napravio prekršaj, koji je svakako za osudu, to je jedan mladi čovjek sa svojim problemima i ja ću sa svoje strane pokušati sve da mu pomognem u rješavanju tih problema", dodao je Jurčić.

Na pitanje hoće li Sammir uopće zaigrati protiv Lyona, a pogotovo kontra Reala na legendarnom stadionu Santiago Bernabeu što je san svih nogometaša, strateg Modrih nije znao reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onog trenutka kada on pokaže doblju volju da bude dio sustava, da ne iskače iz sustava, opet će biti dio ekipe", općenito je odgovorio Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo