'SUKOB' UOČI SUPERKUPA / Jurčić odgovorio na Tudorove kritike

Image
Foto: RTL

Dinamo i Hajduk u subotu od 20.30 sati službeno započinju novu sezonu utakmicom Superkupa. Uoči tog dvoboja trener Splićana je rekao kao nije pošteno da se igra na Maksimiru na što mu je strateg Modrih, Kruno Jurčić poručio "osvojite prvenstvo pa ćemo igrati na Poljudu'.

5.7.2013.
13:20
RTL
VOYO logo

Trener Hajduka Igor Tudor izjavio je kako je u subotnjoj utakmici Superkupa, koja će se igrati na stadionu u Maksimiru, Dinamo favorit, ali i da njegova momčad ima šansi te je upozorio kako bi se utakmice Superkupa trebale igrati na neutralnom terenu.

"Bilo bi logično da se utakmica Superkupa između hrvatskog prvaka i pobjednika Kupa igra na neutralnom terenu", istaknuo je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Tudorove kritike Krunoslav Jurčić je odgovorio: "Neka onda Hajduk osvoji prvenstvo ove sezone pa će se Superkup igrati na Poljudu".

Treneru Dinama ova utakmica nije toliko bitna jer su formu tempirali za europske utakmice, ali naravno da želi pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strateg Splićana je, pak, istaknuo  kako je zadovoljan pripremama za sljedeću sezonu te da će se već na sutrašnjoj utakmici protiv Dinama, kao i na skorašnjem početku novog prvenstva moći vidjeti prava slika Hajdukovih priprema.

"Hajduk će igrati kombinatorno, ali će istodobno imati trku i agresiju jer bez toga nema ozbiljne ekipe", izjavio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčić se uoči utakmice osvrnuo i na nove igrače u svlačionici, rekavši kako je očito da je jezik problem, no igrači su odlično počeli usvajati njegove zamisli pa ne sumnja u njihovu prilagodbu.

Utakmicu s Hajdukom Josip Šimunić, iskusni hrvatski reprezentativac, shvaća kao i svaku drugu, ali bi volio pobijediti jer je ipak to Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo