SVI OČEKUJU POBJEDU / Jurčić: Idemo raskopati Ajax

Trener Dinama je naglasio da je Ajax protivnik protiv kojeg Dinamo ima pravo tražiti bodove. 'Mislim da je od tri protivnika u grupi, po trenutačnoj formi Ajax na posljednje mjestu', poručio je Kruno Jurčić uoči trećeg ispita u skupini D Lige prvaka

17.10.2011.
15:59
VOYO logo

Nakon poraza od Real Madrida i Lyona u redovima Dinama smatraju da je u dvoboju protiv Ajaxa došlo vrijeme i za prvu pobjedu u D skupini Lige prvaka.

Hrvatski prvak je nakon prva dva kola jedan od samo četiri kluba koji nije postigao gol u Ligi prvaka, no u njegovom društvu se nalazi i Ajax.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Kruno Jurčić je naglasio da je Ajax protivnik protiv kojeg Dinamo ima pravo tražiti bodove.

"Spremni smo, želimo 'fightersku' utakmicu i ako u tome uspijemo, napravili smo veliki korak prema cilju, a to je pobjeda u ovoj utakmici. Ja ću opet naglasiti kako je nama svaka utakmica u Ligi prvaka praznik, sretni smo što smo ovdje, ali to ne znači da ne želimo osvojiti bod ili tri. Hoće li to biti dosta za pobjedu - vidjet ćemo", naglasio je strateg Modrih i otkrio 'formulu kojom će pokušati zaustaviti bivšeg četverostrukog europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušat ćemo 'raskopati' igru Ajaxa i nametnuti svoj stil i elemente gdje mi mislimo da smo jači što svakako uključuje element agresivnosti. Igramo doma i moramo se tako i postaviti", dodao je Jurčić.

Dinamo je u dosadašnjih šest susreta protiv Ajaxa upisao dvije pobjede, remi i tri poraza. No, od tri utakmice u Zagrebu dvije je izgubio, a niti u jednoj nije zabio gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvije ne baš dojmljive predstave protiv Reala i Lyona, oči Dinamovih navijača bit će uperene u Sammira. Ovo je utakmica u kojoj u Brazilac s hrvatskom putovnicom nema pravo na slabu igru ukoliko hrvatski prvak želi do pobjede.

"Svi igrači očekuju pobjedu. Mislim da možemo igrati s Ajaxom. Zadar je bio izolirani slučaj i očekujem da sutra budemo pravi. Nekoliko puta sam igrao protiv njih i dva puta smo ih dobili tamo, no vrijeme je za pobjedu u Zagrebu", poručio je Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je na rasporedu u utorak, 18. listopada s početkom u 20.45 sati, a sudi Nijemac Manuel Grafe.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo