DINAMOVCI SPREMNI ZA SPLIĆANE / Jurčić: Hajduk nikad nije 'još jedna utakmica'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dinamov trener za posljednju utakmicu u sezoni zbog ozljeda ne može računati na Ivana Tomečaka i Duju Čopa, dok su svi ostali igrači spremni.

25.5.2013.
12:52
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Trener hrvatskog nogometnog prvaka Dinama KrunoslavJurčić dan uoči utakmice posljendnjeg kola Prve HNL protiv Hajduka u Maksimiru rekao je kako želi pobjedom zaključiti sezonu.

"Dvoboj protiv Hajduka nikada nije 'još jedna utakmica', ipak je to derbi. Hajduk je u srijedu osvojio Kup i dolazi rasterećen rezultatom i ambicijama, a dodamo li tome našu dobru formu onda mislim da su to dobri preduvjeti za kvalitetnu i zanimljivu utakmicu", rekao je Jurčić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igramo dobar nogomet ovoga proljeća, pobjeđujemo i s istim ciljem čekamo derbi".

Dinamov trener za posljednju utakmicu u sezoni zbog ozljeda ne može računati na Ivana Tomečaka i DujuČopa, dok su svi ostali igrači spremni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako klupska sezona završava u nedjelju, malo Dinamovih igrača će na odmor.

"Imamo sreću što u našim redovima imamo puno reprezentativaca, ali to je i problem, prije svega za mene. Veliki broj naših igrača ide na razne reprezentativne akcije, te praktično neće uopće imati odmor. Stoga će igrači na pripreme doći umorni, prije svega mentalno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo