JUNAK RIJEKE ZA SRPSKE MEDIJE: / 'Klub je Jugoslavija u malom, a ne pamti se kad je netko tako nokautirao Modre'

Image
Foto: d, Nel Pavletic/PIXSELL

Crnogorski nogometaš i bivši član Crvene zvezde Marko Vešović zabio je u nedjeljnom derbiju između njegove Rijeke i Dinama dva gola.

19.9.2016.
20:36
d, Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

RIJEKA DO VRHA NAPUNILA MREŽU MODRIH: Dinamo ne pamti kad je zadnji put bio ovako pregažen!

Image
RIJEKA DO VRHA NAPUNILA MREŽU MODRIH: /

Dinamo ne pamti kad je zadnji put bio ovako pregažen!

Image
RIJEKA DO VRHA NAPUNILA MREŽU MODRIH: /

Dinamo ne pamti kad je zadnji put bio ovako pregažen!

Upravo zbog toga došao je i u središte srpskih medija. U razgovoru za Večernje novosti osvruno se na utakmicu ali i je i otkrio razlog zbog kojeg se preporodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kekova filozofija

"Fantastična utakmica. Ne pamti se kada je netko tako nokoautirao Dinamo. Igrali smo europski. Upravo tomu teži trener Matjaž Kek, koji nam uvijek govori da nas Balkan ne treba zanimati već samo kako s eigra u Europi", priča nogometaš koji je zabio treći i peti gol, dok je namjestio drugi.

Poraz je koštao posla ZlatkaKranjčara, bivšeg izbornika Crne Gore, ističu Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je dobar trener i čovjek, ali je nakon ostavke rekao da bi napravio isto i da je pobijedio jer je, kako kaže, bio izložen velikom pritisku", kazao je Vešović.

Image
Foto: STR-1234/PIXSELL

Kek je na početku sezone imao velikih problema jer je klub napustilo 12 igrača, a trenutno se to ne osjeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je misterij pogotovo jer smo se i sami pitali kako ćemo izgledati bez nekih zaista istaknutih igrača. Kek je napravio novu momčad. Nismo upisali niti jedan poraz, a u Europi smo nesretno ispali od Instanbula. Igramo brzo, moderno i u pravom smislu po europskom modelu", rekao je igrač koji je u novoj sezoni s mjesta desnog beka pomaknut na desno krilo.

Tajna njegova preporoda

"Kek mi je uoči početka sezone rekao da me više ne želi gubiti na beku te da sam mu potreban u ofanzivi. Osjećam se fantastično. Imam nekoliko asistencija, ali do Dinama nisam dao gol. Probio sam led i nadam se da je to uvod u seriju", poručio je nogometaš talijanske Spezije koji je trenutno na posudbi u Rijeci. Klubovi, inače, imaju istog vlasnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Spezija ili Rijeka otkupili su me od Torina. Tu sam i iskreno uživam. Klub besprijekorno funkcionira, a i Rijeka je multietnički grad pa nema tenzija na nacionalnoj razini. Klub je Jugoslavija u malom. Idila", završio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo