ograničena serija / Jubilarna edicija Dacije: plava i bogata opremom

Image
Foto: PR

U sklopu proslave deset godina od predstavljanja Logana, prvog novog Dacijinog modela, predstavljena je jubilarna ograničena edicija svih modela iz ponude danas popularnog rumunjskog proizvođača nazvana Life plus

30.4.2015.
10:59
PR
VOYO logo

U jubilarnom izdanju predstavljeni su svi modeli iz palete Dacije osim dostavnog Dokker Vana.

Pošto je plava tradicionalna boja marke Dacia, tako su i modeli ove ograničene serije obojani u ekskluzivnu simboličnu plavu boju Cosmos. Suptilni detalji u plavoj boji nalaze se i u unutrašnjosti koja svoje skladno ozračje duguje tamnosivoj boji Dark Charcoal u kombinaciji s detaljima plave boje Sombre na presvlakama i pojasevima te sivim prošivima na sjedalima. Uređenje je upotpunjeno posebnim tepisima s plavim rubovima sprijeda i straga osim u modelima Lodgy i Dokker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR

Dacia Life Plus

Inačice ograničene serije odlikuju se bogatom opremom temeljenom na paketu opreme Lauréate. To uključuje: serijski klima-uređaj, radio CD MP3 Bluetooth, namještanje po visini upravljača i vozačeva sjedala, električne prednje prozore, daljinsko središnje zaključavanje i aluminijske naplatke. Povrh vanjskog dizajna, krasi ih i novi multimedijski sustav s navigacijom: Dacia MEDIA NAV Evolution kojim se upravlja dodirnim ekranom veličine 18 cm koji je sada u boji. Na njega se mogu povezati uređaji s USB priključkom, Bluetoothom te pametni telefoni. Modeli ograničene serije dostupni su s motorima iz aktualne Dacijine ponude, a u slučaju Dustera i s pogonom na prednje ili četiri kotača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo