nije otkrio destinaciju / Jose Mourinho odlazi iz Reala?

Image
Foto: AP

"Mourinho nam je rekao da iduće godine neće moći držati ovo predavanje, da to nije moguće jer više neće biti tu. To je rekao napola u šali napola ozbiljno, ne znam zasigurno odlazi li", kazao je Manuel Alvarez za "AS" i radio postaju Cope.

18.4.2013.
14:11
AP
VOYO logo

Portugalski trener Real Madrida Jose Mourinho neće ostati u Kraljevskom klubu iduću sezonu, piše u četvrtak španjolski sportski dnevnik "AS".

AS koji je tu vijest u četvrtak objavio na naslovnici poziva se na izjavu Manuela Alvareza, predsjednika kluba Canillas gdje igra mlađi Mourinhov sin. Mourinho je u ponedjeljak držao predavanje trenerima Canillasa, koji se nalazi u predgrađu Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho nam je rekao da iduće godine neće moći držati ovo predavanje, da to nije moguće jer više neće biti tu. To je rekao napola u šali napola ozbiljno, ne znam zasigurno da li odlazi", kazao je Manuel Alvarez za "AS" i radio postaju Cope.

"Nije nam rekao gdje odlazi jer ga više nismo ništa pitali", dodao je Alvarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je dnevnik "El Pais" objavio priču o ponudi koju je u ožujku pred Mourinha stavio Chelsea, njegov bivši klub, ali je list istaknuo da Portugalac nije još ništa potpisao jer vlasnik engelskog prvoligaša Roman Abramovič nije u potpunosti pristao na dovođenje "Moua".

Mourinhov ugovor s Realom traje do lipnja 2016..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo