ne želi u mirovinu / Joe Šimunić na rubu potpisa ugovora sa Širokim Brijegom?

Image
Foto: AP Images

Iako je Joe Šimunić daleko od forme iz najboljih dana, za Hrvatsku nije zaigrao od utakmice protiv Islanda, a na njega više ne računaju ni u Dinamu, Joe se ne predaje. Prema najnovijim informacijama, Šimunić bi trebao potpisati za Široki Brijeg.

9.12.2014.
15:47
AP Images
VOYO logo

Iako je ispao iz konkurencije u momčadi Dinama, a od reprezentacije je već duže vrijeme miljama daleko, branič Dinama bi karijeru mogao nastaviti u Širokom Brijegu, 24sata.

''Sa Šimunićem sam dobar prijatelj, baš smo se nedavno vidjeli, pozdravili se. Jako ga cijenim kao igrača i kao čovjeka'', rekao je predsjednik Širokog Zlatan Mijo Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Šimuniću još uvijek nije istekla kazna koju je zaradio nakon utakmice s Islandom u dokvalifikacijama za SP 2014. u Brazilu, a dostigne li ponovno vrhunsku tjelesnu spremu, možda će dobiti priliku za još pokoji nastup i dostojan oproštaj od reprezentacije.

''Kod nas bi imao idealne uvjete pripremiti se za povratak u reprezentaciju, a istodobno bi nam pomogao da osvojimo naslov i zaigramo u Europi. Ove sezone imamo samo jedan poraz, i to od autsajdera. Jedino moramo vidjeti može li se Šimunić uklopiti u naše financijske okvire'', zaključio je Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo