JELIČIĆ O DERBIJU: / 'Rijeka je pokazala da je najbolja, a od Soudanijevog gola ljepša je samo jedna stvar'

Image
Foto: Screenshot/HRT

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić gostovao je u emisiji Stadion u kojoj je prokomentirao subotnji derbi Rijeke i Dinama.

10.4.2017.
20:19
Screenshot/HRT
VOYO logo

"Bio sam oduševljen pristupom igrača, odnosno ponašanjem na terenu bez obzira na važnost susreta. Što se tiče igre vidjeli smo ono što smo već znali, a to je da je Rijeka najbolje momčad u našoj ligi. Dinamo ima puno problema, međutim i takav je uspio izvući bod", kazao je Leličić.

Image
SPEKTAKL NA RUJEVICI OPRAVDAO OČEKIVANJA: /

Nakon uvodnog 'ludila' Rijeke, Soudani velemajstorskim škaricama šokirao domaćina

Image
SPEKTAKL NA RUJEVICI OPRAVDAO OČEKIVANJA: /

Nakon uvodnog 'ludila' Rijeke, Soudani velemajstorskim škaricama šokirao domaćina

"Nogomet je ostao u prvom planu i tako treba biti. Vidjeli smo puno toga dobrog i lošeg", dodao je Jeličić i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Rijeka ja kompaktna ekipa i zato ej bila puno bolja. Ima istog trenera 4,5 godine. Jako su homogeni. Svaki igrač zna gdje mu je mjesto i što treba raditi. Dinamo je skup individualaca, a to u modernom nogometu ništa ne znači ako se neće žrtvovati za momčad", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može se Peteva izuzeti od krivice. Ima dovoljno kvalitetnih pojedinaca iz kojih može formirati neku ekipu. Zanima me zašto Antolić i Pivarić imaju prednost u odnosu Sosu i Mora. Zbog iskustva? Jest ako ga pokazuješ i koristiš. Oni su u svim nogometnim elementima pokazali da su spremni igrati i da trebaju igrati", rekao je Jeličić te je prokomentirao Soudanijev gol.

"On je pokazao klasu i da je najbolji igrač lige. Jedino ljepše od njegovo gola je je kasnija posveta. Kapa dolje. On je velikan i zaslužio je takav gol", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O spornoj situaciji

"Gledajući kako je Zebec sudio sve derbije i kako ga guraju da stalno sudi teške utakmice ja sam stekao povjerenje u njegove odluke. Za mene ovo nije kazneni udarac. Postoji neopreznost Leškovića, ali intezitet nije dovoljan. Ja ga ne bih sudio. Sucu Zebecu u startu vjerujem jer je jako dobro sudio u derbijima", smatra Jeličić.

Za kraj je posebno pohvalio MatjažaKeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postajem njegov fan ove sezone. On je osvježenje u verbalnoj komunikaciji u smislu trenera. Rekao je da je pogriješio u zamjenama i na tome mu čestitam. Volio bih više takvih tenera vidjeti pogotovo kod nas i kod onih koji vode nacionalne vrste. Greške se mogu dogoditi i treba ih priznati. Čestitam mu na tome što je izjavio", završio je.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo