MOŽDA NEĆE MOĆI U IZRAEL / Jelaviću u žestokom naletu ozlijeđen zglob

Image

Zasad nema informacija o težini ozljede, ali bolna grimasa na Jelavićevom licu odavala je dojam da nije dobro. Bilić još ne razmišlja koga bi mogao umjesto njega odvesti u Tel Aviv.

2.10.2010.
17:00
VOYO logo

Nastup hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića na predstojećem kvalifikacijskom susretu za Euro protiv Izraela od subote je pod znakom upitnika.

U 77. minuti susreta Midlothian-Rangers, koji je završio rezultatom 1-2, Jelaviću je Midlothianov igrač Ian Black u žestokom naletu ozlijedio zglob, nakon čega je Nikica ostao s bolnom grimasom na licu ležati na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Black je dobio žuti karton, a ozlijeđenog Jelavića su odnijeli s terena, no zasad nije poznato koliko je situacija ozbiljna.

S njim su u kontakt odmah stupili liječnici hrvatske repke, a dr. Jurica Rakić u razgovoru za web stranicu Hrvatskog nogometnog saveza kaže kako je "teško je preciznije odrediti kakav je intenzitet njegove ozljede".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada tek znamo da je riječ o distorziji nožnog zgloba, a sutra će (u nedjelju) Nikica doputovati u Zagreb gdje bi uz pratnju dr. Zorana Bahtijarevića trebao napraviti kompletnu dijagnostiku", rekao je Rakić koji ne zna hoće li Jelavić biti u stanju zaigrati u Tel Avivu 9. listopada.

Izbornik Slaven Bilić navodno još ne razmišlja o alternacijama za slučaj da mu Jelavić ne bude na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videoprilogu pogledajte kako je Black ozlijedio Jelavića (snimka je bez tona!).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo