poraz wolfsburga / Jedini pogodak za Vukove zabio Ivica Olić!

Image
Foto: Jens Wolf/DPA/PIXSELL

Wolfsburg je poveo golom Olića u 34. minuti, a u drugom poluvremenu Robert Lewandowski (51) i Marco Reus (77) donijeli su preokret i pobjedu Borussiji.

5.4.2014.
20:53
Jens Wolf/DPA/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 29. kola Bundeslige BorussiaDortmund je na svom stadionu pobijedila Wolfsburg sa 2-1, jedini pogodak za "vukove" zabio je IvicaOlić.

Wolfsburg je poveo golom Olića u 34. minuti, a u drugom poluvremenu RobertLewandowski (51) i MarcoReus (77) donijeli su preokret i pobjedu Borussiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oliću je to bio 11. gol ove sezone, a ima i 3 asistencije, dok je Ivan Perišić ostao na 4 gola i 4 asistencije. Hrvatski reprezentativci Olić i Perišić pružili su vrlo dobru partiju, a posebno je opasan na desnom boku bio Perišić. Olić je mogao već u prvom poluvremenu zabiti tri gola. U 10. minuti, nakon ubačaja Perišića, Olić je skrenuo loptu preko grede, a 41. minuti Olić je pogodio gredu sa svega pet metara. U 64. minuti još jedna odlična suradnja Perišića i Olića, ali Olićev udarac otišao je pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern, koji je već proslavio novi naslov prvaka, izgubio je u gostima od Augsburga sa 0-1, a strijelac je bio Sascha Moelders (31). To je prvi ligaški poraz Bayerna nakon 18 mjeseci, odnosno 53 utakmice. Posljednji puta izgubili su u listopadau 2012. od Bayer Leverkusena (1-2).

Očito su igrači Bayerna mislima već bili na uzvratu četvrtfinala Lige prvaka, kada u srijedu na svom stadionu dočekuju Manchester United nakon što je prvi susret završio 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Bundeslige Mario Mandžukić, koji je dosad zabio 17 golova, odigrao je cijeli susret za "Bavarce", ali sa skromnim učinkom. Imao je jednu priliku i nije ju iskoristio. Bilo je to u 48. minuti, Sallahi je ubacio, a Mandžukić glavom pucao pored gola.

Kad je pitanju borba za opstanak Drmićev Nuernberg je izgubio od Borussije Monchengladbach 0-2, dok je Stuttgart svladao Freiburg 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je Hamburger stigao do važne pobjede svladavši Bayer iz Leverkusena sa 2-1, a hrvatski reprezentativac Milan Badelj morao je izaći iz igre u 33. minuti zbog ozljede butnog mišića.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo