JE LI VEĆ POZNATO GDJE ĆE RAKITIĆ NASTAVITI KARIJERU? / Španjolski i katalonski mediji spominju isti klub

Image
Foto: Profimedia

Sve je izvjesnije da će u zimskom prijelaznom roku napustiti Barcelonu

15.10.2019.
11:09
Profimedia
VOYO logo

Ivan Rakitić ozbiljno razmišlja o dolasku iz Barcelone u siječnju ako njegova uloga u momčadi ostane nepromijenjena do kraja godine. Objavila je to španjolska Marca ovog utorka.

Hrvat je od ključnog igrača postao zamjena. SergioBusquets, FrenkiedeJong i ArthurMelo su ispred njega i zbog toga sada razmišlja o napuštanju Camp Noua, dodaju Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećaju da je poslije SP-a u Rusiji imao bogatu ponudu PSG-a na stolu, ali ga je Valverde uvjerio da je važan dio njegove momčadi. Krajem prošle sezone pak pojavile su se glasine da ga se Barca želi riješiti, ali je on jasno poručio da to ne namjerava napraviti. Međutim, situacije se promijenila na njegovu štetu nakon što je klub odlučio pomladiti momčad.

Image

May 12, 2019 - Barcelona, Spain - Ivan Rakitic during the match between FC Barcelona angd Getafe, corresponding to the round 37 of the Liga Santander, played at the Camp Nou Stadium, on 12th May 2019, in Barcelona, Spain., Image: 432989788, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press

Velikani ga žele

Marca navodi da Manchester United i Juventus pokazuju interes za njega, ali je u utorak iz Torina stigla poruka da ne namjeravaju dovoditi pojačanja. S druge strane katalonski Sport navodi da je u utrci za njim uz engleskog velikana i Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DIREKTOR JUVENTUSA PROGOVORIO O RAKITIĆU I MANDŽUKIĆU: /

'Vidjet ćemo što će biti na zimu...'

Image
DIREKTOR JUVENTUSA PROGOVORIO O RAKITIĆU I MANDŽUKIĆU: /

'Vidjet ćemo što će biti na zimu...'

"Ta ga dva kluba imaju na radaru dulje vrijeme, ali je situacija sada takva da je Barca otvorena za njegov transfer zbog čega se klubovi spremaju za borbu za igrača", piše Sport.

Ponavljaju potom isto ono što je Marca navela i napominju da je Rakitć svjestan da više nije važan kao što je bio do prije nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo