najproduktivnije partnerstvo / Jačanje suradnje Daimlera i Renault-Nissana

Image

Partnerstvo Alijanse Renault-Nissan i Daimlera AG uzelo je maha i pojačalo se 2015. ulaskom u šestu godinu postojanja, priopćili su čelnici tih grupacija na godišnjoj medijskoj konferenciji tijekom Frankfurtskog salona automobila

16.9.2015.
12:16
VOYO logo

Carlos Ghosn, predsjednik i glavni direktor Alijanse, partnerstvo je opisao kao „jedno od najproduktivnijih u automobilskoj industriji”.

„Skratilo je vrijeme potrebno za predstavljanje vozila na tržištu i očita je strateška prednost za svakog partnera”, rekao je Ghosn. „Radujemo se nastavku rasta i još većem broju zajedničkih projekata u budućnosti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dieter Zetsche, predsjednik upravnog odbora Daimlera i direktor odjela Mercedes-Benz Cars, složio se s tom tvrdnjom. „Od početka naše suradnje 2010. naši su zajednički projekti bili od koristi kupcima diljem svijeta", rekao je Zetsche. „Ove smo godine povećali razinu suradnje i najavili dva posve nova projekta. Surađujemo kad od toga koristi imaju obje strane. Tako ćemo i nastaviti.“

Najvažnija zbivanja dosad u 2015. Uključuju početak građevinskih radova na zajedničkoj tvornici u meksičkom Aguascalientesu, razvoj pick-upa nosivosti jedne tone za Mercedes-Benz, predstavljanje Infinitija Q30 koji dijeli arhitekturu s Daimlerovim kompaktnim automobilom, te električne inačice novog Smarta Fortwo i Forfour. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo