Neočekivani istup / Schumacherova supruga iznenadila porukom: 'Molim vas za razumijevanje...'

Supruga legendarnog vozača Formule 1 zahvalila je obožavateljima i poželjela sve najbolje

2.1.2019.
10:30
VOYO logo

Supruga Michaela Schumachera, Corinna Schumacher uoči 50. rođendana legendarnog vozača Formule 1 objavila je priopćenje u kojem zahvaljuje njegovim obožavateljima, objavio je njemački Bild.

"Drago nam je i od srca vam zahvaljujemo što ćete proslaviti Michaelov 50. rođendan s njim i s nama. Možete biti sigurni da je u dobrim rukama te da radimo sve što je moguće kako bismo mu pomogli. Molim vas za razumijevanje. O njegovom zdravstvenom stanju, prema njegovim željama, nećemo govoriti u javnosti. Zahvaljujemo vam na prijateljstvu i želimo puno sreće i zdravlja u 2019. godini", napisala je Corinna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, legendarni vozač Formule 1 koji 2013. godine je u Francuskoj doživio tešku nesreću na skijanju. Sedmerostruki svjetski prvak pao je tijekom skijanja sa sinom Mickom u Meribelu u francuskim Alpama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavom je udario o kamen nakon čega je prevezen u bolnicu gdje je prošao kroz nekoliko operacija. Punih šest mjeseci bio je u komi, a onda se u travnju 2014. probudio. Iz bolnice je prebačen na privatnu lokaciju, a za njega se brine tim liječnika koji, prema nekim navodima, koštaju oko 130.000 eura tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo