ČAČIĆ O TAJNOM PLANU: / 'Isprobat ću igru kao protiv Rusije, tada nitko nije primijetio promjenu'

Image
22.3.2016.
17:58
VOYO logo

U utorak se pojavila vijest o ozljedi jednog od glavnih igrača reprezentacije, Barceloninog Ivana Rakitića, a Čačića ona nije pretjerano zabrinula. "Ići će na detaljne preglede, ali liječnici su optimistični i ubrzo će se Rakitić u klubu uključiti u normalan rad. Njegova ozljeda nije velika, ali žalosti me što neće igrati u ovim pripremnim utakmicama.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

IZVRSNA ATMOSFERA: Trening Vatrenih u Osijeku

Image

IZVRSNA ATMOSFERA: Trening Vatrenih u Osijeku

Na sreću, u kadru su ostali, a Hrvatska je bogata izvrsnim igračima na njegovoj poziciji. Tu imamo Modrića, Kovačića, Brozovića i Badelja`, rekao je hrvatski izbornik.

`Malo su nam nepoznati`

Reprezentaciju Izraela Čačić ne poznaje dobro. `Malo su nam nepoznati. Sigurno smo im velik izazov i učinit će sve da iz Osijeka odu rezultatski neokrznut. Jako su dobri u veznom redu i napadu, a nešto su slabiji u obrani`, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni će u srijedu zaigrati s dva igrača u napadu, Mandžukićem i Kalinićem, otkrio je izbornik. `Na Euru nam se može pojaviti potreba igre s dva klasična napadača i moramo sve provjeriti. Protiv Rusije smo posljednjih dvadesetak minuta igrali u formaciji 3-5-2, a nitko to nije primijetio i to nije tada loše izgledalo, dapače. Igru s dva napadača želim ponovno isprobati, a Mandžukić i Kalinić su pokazali da se dobro slažu i funkcioniraju zajedno. Tako da želim da igraju što više`, rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Lijepo mi je u Osijeku`

Čačiću je lijepo u Osijeku. `Ja sam ovdje kao trener bio prije dvadeset godina i lijepo mi je bilo, stekao sam brojne prijatelje. A što se naših reprezentativaca, naglašavam da svi oni rado dolaze u ovu sredinu i ovdje su uvijek toplo primljeni`, završio je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo