IZBORNIK KOSOVA TUGUJE ZBOG MODRIĆA: / 'Šteta što nećemo vidjeti takvu zvijezdu'

Image

Izbornik Kosova Albert Bunjaki prokomentirao je činjenicu da će Hrvatska u četvrtak u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo istrčati bez kapetana Luke Modrića.

3.10.2016.
22:10
VOYO logo

"Riječ je o fenomenalnom igraču. Među najboljima je na svijetu. Iskreno mi je žao što neće biti u Skadru i što publika neće vidjeti jednu tako veliku zvijezdu. Ostanete bez jednog iz Reala, a umjesto njega zaigra drugi iz Barcelone. Sve sam time rekao", izjavio je Bunjaki za Večernji list nesvjestan da na utakmici neće biti niti Ivana Rakitića.

"Mi nemamo igrača kao što je Modrić. Tko je najbolji? Moj odgovor je kolektiv", poručio je Bunjaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom konferencije za novinare na kojoj je objavio popis igrača na koje računa izbornik Kosova najavio je predstojeći susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučajna pobjeda

"Ako pobijedimo Hrvatsku poslije utakmice ću odmah reći da je pobjeda bila slučajna. Naše šanse protiv njih su jedan prema deset jer su superiornom nivou", rekao je Bunjaki.

"Utakmica protiv Hrvatske dolazi u pravo vrijeme, jer smo na početku našeg puta kao reprezentacija tako da je veći pritisak na njima. Njihov način igranja se ne mijenja, a njihov kvaliteta je izuzetno visoka tako da moramo biti jako usredotočeni. Međutim, u nogometu je nekada dovoljno imati samo jendu priliku", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Popis Kosova: vratari: Ujkani (Pisa), Nurković (Travnik), Hajdini (Trepča 89); obrana: Perdedaj (München 1860), Pepa (Vestmannaeyjar), Pnishi (Grasshoppers), Rrahmani (Lokomotiva), Paqarada (Sandhausen), Ismajli (Hajduk); vezni: Kryeziu (Luzern), Zejnullahu (Union Berlin), Meha (Konyaspor), Shala (Kasimpasa), Celina (Twente), Rashica (Vittese), B. Berisha (Anži Mahačkala), Zeneli (Heerenveen), Bytyqi (Go Ahead Eagles), Halimi (Mainz), V. Berisha (Salzburg); napad: Bunjaku (St. Gallen), Muriqi (Genclerbirligi), Kabashi (Barcelona).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo