ZAOSTATAK SVE VEĆI / Iz Švicarske stigle nove loše vijesti za Ivicu

Image
Foto: AP

Sljedeća postaja Svjetskog kupa je norveški Kvitfjell (2-4. ožujka) gdje su na rasporedu dva super-G i jedan spust. Kostelić bi se trebao vratiti na skijaške staze tjedan dana kasnije u Kranjskoj Gori.

26.2.2012.
14:23
AP
VOYO logo

CRANS MONTANA - Talijanski skijaš MassimilianoBlardone pobijedio je u današnjem veleslalomu Svjetskog kupa u Crans Montani, a drugo mjesto pripalo je Austrijancu MarceluHirscheru (+0,16), koji je povećao prednost u ukupnom poretku u odnosu na ozlijeđenog IvicuKostelića na 92 boda.

Treće mjesto osvojio je Austrijanac HannesReichelt (+0,82), dok je Švicarac BeatFeuz, koji uz Hirschera i Kostelića konkurira za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu, danas ostao bez bodova u veleslalomu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini hrvatski predstavnik NatkoZrnčićDim nije uspio izboriti drugu vožnju, jer je u prvoj utrci završio na 47. mjestu.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Marcel Hirscher sa 1135 bodova, a slijedi Ivica Kostelić sa 1043, dok je na trećem mjestu Beat Feuz sa 1040 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća postaja Svjetskog kupa je norveški Kvitfjell (2-4. ožujka) gdje su na rasporedu dva super-G i jedan spust. Kostelić bi se trebao vratiti na skijaške staze tjedan dana kasnije u Kranjskoj Gori, gdje će se voziti veleslalom i slalom. Nakon toga slijedi završnica Svjetskog kupa u austrijskom Schladmingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo