izbornik svjetskih prvaka / Ivica Tucak dobio najvišu državnu nagradu za sport

Image
Foto: sibenskiportal.hr

Podsjetimo, Ivica Tucak ove je godine dobio i Nagradu Grada Šibenika za iznimna dostignuća u sportu i promociju grada Šibenika

28.10.2017.
12:31
sibenskiportal.hr
VOYO logo

Objavljeni su dobitnici državne nagrade za sport ‘Franjo Bučar’. Među ovogodišnjim laureatima je i jedan Šibenčanin, piše Šibenski portal. 

Riječ je, naravno, o izborniku hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivici Tucku koji je ‘barakude’ doveo na krov svijeta. Osim njega nagradu su dobili Deni Lušić, Dina Levačić, Edi Stipić, Edo Pezzi, Igor Boraska, Jozo Jakelić, Luka Lončar, Ratko Kovačić, Tihomir Franković, Valentina Pereglin i Vlado Lisjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradu za životno djelo dobili su Zdenko Zorko i Zina Urlić te posmrtno Zdravko Hebel. Nagrada ‘Franjo Bučar’ osnovana je 1991. i najviše je priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta u Republici Hrvatskoj, a dodjeljuje se u obliku medalje s likom Franje Bučara, posebne diplome i novčane nagrade.

Podsjetimo, Ivica Tucak ove je godine dobio i Nagradu Grada Šibenika za iznimna dostignuća u sportu i promociju grada Šibenika, piše Šibenski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo