MUKU MUČI S KOLJENOM / Ivica ponovo na operaciji

Image

Najbolji svjetski skijaš Ivica Kostelić morao je prekinuti treninge u Austriji zbog problema s koljenom, te se nakon deset dana vratio u Zagreb. Doktori kažu kako mora na još jednu operaciju, devetu po redu u karijeri.

19.4.2011.
8:25
VOYO logo

Ivica Kostelić je prije nekoliko dana napustio Zagreb i uputio se sa svojom ekipom na Mölltaler glečer u Austriju, gdje je trebao nastaviti s treninzima za novu sezonu. Nakon deset dana provedenih na glečeru, Ivica i njegov tim vratili su se u Zagreb. Problemi s koljenom ponovo su ga počeli mučiti.

Kostelić je trenutno na analizi kod ekspertnog doktorskog trojca kojeg čine Miroslav Hašpl, Igor Borić i Niklaus Friedrich, a sutra će otputovati u kliniku Bruderholz u Baselu na preglede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operacija koljena mogla bi biti obavljena dan kasnije, odnosno u četvrtak. Bolove uzrokuje fabela, koštana izraslina u koljenu, koju treba operativno odstraniti, a oporavak bi trebao trajati dva do tri tjedna, izvijestio je danas glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror.

"Osjećam se dobro, ozljeda mi ne smeta u svakodnevnom životu, pa čak niti u kondicijskim treninzima, već samo kod skijanja. Koljeno je izgubilo svoju 100-postotnu funkciju i to jednostavno moramo napraviti. Nadam se da će nakon detaljnih pregleda i operacije biti sve u redu. Nemam iskustva sa takvom vrstom ozljede, povećana fabela je dosta rijetka, a izgleda da sam i ja rijedak slučaj. No, prema predviđanjima rehabilitacija bi trebala trajati dva do tri tjedna", izjavio je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo