ŽRTVA HULIGANA / Ivan Pešić se osjeća bolje

Image

Mađarska policija raspisala je nagradu od milijun forinti (26.000 kuna) za informacije koje bi dovele do uhićenja Ivana Sztojke, trećeg napadača na rukometaše.

11.2.2009.
7:49
VOYO logo

VESZPREM - Ivan Pešić, golman hrvatske rukometne reprezentacije, koji je tijekom vikenda ranjen nožem u leđa ispred noćnog kluba u Veszpremu, probudio se iz narkoze i osjeća se bolje. 

Liječnici su izjavili da njegov oporavak teče dobro i, ako ne bude nepredviđenih komplikacija, krajem tjedna bit će prebačen iz intenzivne.                   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostali bubreg je u redu, kao i sve fiziološke funkcije, a liječnici su njegovo zdravstveno stanje nazvali "obećavajućim".        

Šef liječničke službe hrvatske rukometne reprezentacije Mladen Miškulin  već je ranije izjavio da bi se Pešić mogao potpuno oporaviti i nastaviti karijeru s jednim bubregom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno je mađarska policija raspisala nagradu od milijun forinti (oko 26.000 kuna) za informacije koje bi dovele do uhićenja Ivana Sztojke, jednog od napadača na rukometaše Veszprema u Mađarskoj, javljaju lokalni mediji.

Druga dvojica osumnjičenih, Sandor Raffael i Gyozo Nemeth uhićeni su 8. veljače u Austriji, u blizini granice s Mađarskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo