OZLJEDA GLAVE / Ivan Jurić pao u nesvijest nakon zračnog dvoboja

Image

Hrvatski reprezentativac, član Genoe, zadobio je potres mozga i određeno mu je 72-satno mirovanje.

28.8.2009.
10:41
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Jurić zadobio je potres mozga u zračnom dvobuju s Djembom Djembom tijekom utakmice njegove Genoe i Odensea u  uzvratnom dvoboju 4. pretkola Europa lige na gostovanju u Danskoj. Zbilo se to u 14. minuti utakmice nakon čega je Jurić iznešen s terena.

Nakon dvoboja s Jurićem je odmah razgovarao liječnik hrvatske reprezentacije dr. Jurica Rakić, čiju izjavu prenosi glasnogovornik HNS-a Davor Gavran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivan je u zračnom duelu ostao bez svijesti i svom je težinom nekontrolirano pao na travnjak. Prema informacijama kojima raspolažemo, zadobio je potres mozga i klupski liječnik mu je odredio 72-satno mirovanje. Po povratku u Genou, u petak poslijepodne napravit će se dijagnostika magnetskom rezonancom nakon koje će se znati više o prirodi same ozljede", rekao je dr. Rakić te dodao:

"Ne bih se upuštao u prognoze o vremenu mogućeg oporavka prije nego budemo raspolagali valjanim informacijama. Sačekajmo rezultate magneta, no ono što mogu kazati jest da su ozljede glave i u najbezazlenijem obliku uvijek opasne i traže najviši stupanj opreza".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica u Odenseu završila je 1-1, što je talijanskoj momčadi bilo dovoljno za prolaz dalje u Europa ligu radi domaće pobjede 3-1 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo