DOŠAO DO 37. MJESTA / Ivan Dodig nikad bolji u karijeri

Image

Najbolje rangirani hrvatski tenisač na najnovijoj ATP ljestvici i ovaj tjedan je Marin Čilić koji je napredovao s 27. na 26. mjesto, dok je Ivan Dodig, nakon što je odigrao finale ATP turnira u Rosmalenu, zabilježio najveći skok u odnosu na prošli tjedan i to za pet mjesta sa 42 na 37. mjesto.

20.6.2011.
13:02
VOYO logo

Na novoj ATP ljestvici najbolji hrvatski reket i dalje je Marin Čilić na 26. mjestu. Ivan Ljubičić je također napredovao i to tri mjesta tako da je ovaj tjedan 33.

Ivan Dodig je nakon sjajnog nastupa u nizozemskom Rosmalenu gdje je izgubio u finalu protiv Rusa Dmitrija Tursunova došao do svog renkinga karijere te sa 42. skočio na 37. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlović je jedini hrvatski tenisač koji je ovaj tjedan zabilježio pad na ATP listi i sada je 144., dok je Franko Škugor zadržao prošlotjednu poziciju i nalazi se na 152. mjestu ATP ljestvice. Antonio Veić je sa 193. mjesta došao na 190.

Najbolji tenisač svijeta je i dalje Španjolac Rafael Nadal, drugu poziciju drži Srbin Novak Đoković a treći je Švicarac Roger Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo