VELIKI POVRATAK / Intervju: Eduardo da Silva

Image

Dudu se u kamere Arsenalove TV zahvalio osoblju kluba na velikoj pomoći ali i navijačima posebno hrvatskim. Vjeruje da će se priključiti prvoj momčadi za dva tjedna.

17.12.2008.
10:43
VOYO logo

Nije krio sreću što se vratio na teren nakon desetomjesečnog izbivanja zbog ozljede lijeve noge. Eduardo da Silva u 45. minuta nastupa na utakmici rezervi Arsenala i Portsmoutha (2-0) pokazao je da je na pravom putu da bude kao prije ozljede.

" Zahvaljujem se cijelom osoblju Arsenala, posebno liječničkom timu koji mi je pomogao u oporavku. Bilo je jako teško, ali dobio sam podršku iz cijelog svijeta, obitelji i navijača Arsenala i Hrvatske ", rekao je za Arsenal TV hrvatski napadač u dresu Arsenala te dodao što najviše želi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedostaje mi Hrvatska! Nadam se da ću u veljači obući dres reprezentacije. Veselim se susretu s igračima, navijačima i prijateljima.

Očekuje da će uskoro biti onaj stari Dudu, no najvažnije mu je sad puno raditi, imati nekoliko ovakvih utakmica. Bude li sve u redu sa zadnjom ložom nada se da će zaigrati za prvu momčad još ove godine. "Kao što sam i rekao, za dva tjedna, poručio je Eduardo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detalje s utakmice kao i intervjuu s Eduardom pogledajte u videoprilozima 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo