BEZ IZNENAĐENJA / Inter se oprostio, Schalke i Real Madrid u polufinalu

Image

Poznati su preostali polufinalisti ovogodišnje Lige prvaka. Schalke je na domaćem terenu pobijedio Inter 2:1, dok je Real Madrid rutinski odradio susret protiv Tottenhama, pobijedivši rezultatom 1:0.

14.4.2011.
5:46
VOYO logo

Schalke je slavio i u drugoj utakmici protiv aktualnog europskog prvaka Intera, potvrdivši tako prolaz u polufinale Lige prvaka gdje ih čeka Manchester United. Ponovo je recept za Talijane imao Raul koji je zabio prvi gol na utakmici u pobjedi domaćina 2:1.

Inter je nakon primljenog pogotka krenuo u napad, na sve ili ništa, ali samo su uspjeli privremeno izjednačiti preko Motte, da bi konačan rezultat postavio Hoewedes deset minuta prije kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su se mnogi tome nadali, čudo u Londonu ipak se nije dogodilo. Real Madrid rutinski je odradio uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka protiv Tottenhama i nakon pobjede u Madridu 4:0 slavio je i u uzvratu na White Hart Laneu 1:0. Pogodak odluke zabio je Cristiano Ronaldo u 50. minuti.

Poznati su i polufinalni parovi. Schalke će igrati protiv Manchester Uniteda, dok će se Real Madrid obračunati s vječnim rivalom Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo