HRVAT TRI PUTA ASISTIRAO / Inter razbio goste iz Rima, briljirao Mateo Kovačić

Image
Foto: AP

U subotnjem okršaju 37. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru deklasirao Lazio 4-1, a jedan od najboljih igrača utakmice bio je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

11.5.2014.
9:22
AP
VOYO logo

MILANO - Lazio je poveo već u 2. minuti golom GiuseppeaBiave, no Inter je okrenuo rezultat nakon dvije sjajne Kovačićeve asistencije. Hrvatski 'fantasista' je prvo u 7. minuti gurnuo u matnu priliku RodrigaPalacija, a u 34. minuti i MauraIcardija. Treći gol za domaći sastav zabio je ponovo Palacio u 37. minuti. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika Inter je razriješio golom Hernanesa u 79. minuti utakmice, također na asistenciju hrvatskog reprezntativca.

Za Inter je od 52. minute zaigrao JavierZanetti koji se nakon 19 godina na koncu ove sezone oprašta od dresa 'Nerazzurra'. Legendarnom Argentincu bio je to posljednji susret na San Siru, jer Inter u zadnjem kolu gostuje kod Chieva. Zanetti je za Inter odigrao gotovo nevjerojatnih 846 utakmica. Nakon ove sezone Zanetti će postati sportski direktor kluba sa San Sira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom subotnjem ogledu Verona i Udinese su remizirali 2-2. Domaćin je vodio 2-0, no Udinese je uspio iščupati bod, a drugi gol gosti su postigli u sudačkoj nadoknadi. Veroni je pobjeda trebala kako bi ostala u igri za plasman u Europsku ligu, no sada je pokvarila svoje izglede.

Strijelci za domaćine bili su LucaToni (14-11m) i EmilHallfredsson (54), a za goste Antonio DiNatale (56) i EmmanuelAgyemangBadu (90+1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostale utakmice na rasporedu su u nedjelju, a najzanimljiviji ogled igrat će se u Rimu gdje će snage odmjeriti doprvak Roma i prvak Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo