TALIJANI U UTRCI ZA HRVATSKIM REPREZENTATIVCEM / Inter i Juventus žele Modrića

Image

Jose Mourinho mora pomladiti momčad, a Carlo Ancelotti traži nasljednika legendarnog Čeha Nedveda.

28.1.2009.
12:29
VOYO logo

"Modrić je protiv jedne fizički jake momčadi pokazao da je izvrstan nogometaš s golemim srcem. Nikada ne izbjegava primanje lopte, jednostavno je sjajan, vrhunski igrač. On je hrabar kao lav. To govorim i ostalim igračima u momčadi. Kažem im da mu dodaju loptu jer može s njom sve napraviti", hvalio je na sva usta Harry Redknapp, menadžer Tottenhama našeg Luku Modrića nakon 3-1 pobjede nad WBA.

I dok Redknapp hvali hrvatskog fantazistu, talijanski nogometni giganti Inter i Juventus spremaju se poslati Tottenhamu ponude za Luku Modrića. Portugalski trener talijanskog prvaka, Jose Mourinho, dobio je zadatak pomladiti Interovu momčad, dok Juventus traži nasljednika za češkoga 36-godišnjeg veznjaka Pavela Nedveda, koji bi u sljedeću sezonu, ako bi ostao u klubu, ušao s 37 navršenih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici Juventusa, koji su promatrali i Ivana Rakitića, doista smatraju da bi Modrić bio dostojna zamjena za legendarnog Nedveda. S druge strane, Mourinho je spreman za Luku Modrića ponuditi 35-godišnjeg Materazzija i dakako, određenu količiniu novaca.

Kao "minus" za menadžera Redknappa engleski Mirror navodi neuvrštavanje Modrića na internu listu nedodirljivih igrača, iako je ovaj prošlog ljeta iz zagrebačkog Dinama kupljen za 16.5 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, unatoč ponudama najvećih klubova Serie A, malo je vjerojatno da će Tottenham pustiti svog najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo