STRINIĆ OTIŠAO, KRIŽANAC NIJE DOŠAO / Igračko rasula u Hajduku

Strinić je prešao u ukrajinski Dnjipar, a Hajduk je lovio Ivicu Križanca, koji je pak, umjesto na Poljud odselio u Park mladeži.

26.1.2011.
18:57
VOYO logo

Rasulo, barem igračko - u Hajduku. Zadnji je otišao Strinić i to u ukrajinski Dnjipar. Dakle, još je jedan igrač napustio Poljud, a uprava kluba, iako je lovila Ivicu Križanca, nije pronašla nikakvu zamjenu. Nesuđeno pojačanje završilo je tako u Splitu.

Križanac je u srijedu, na službenom predstavljanju u RNK Split izjavio da bi pristao igrati za Hajduk za "120 tisuća eura na godinu, to znači 10.000 eura mjesečno, plus 4.000 eura po nastupu", ali da je na sastanku došlo do odstupanja pa se oslučio za Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga oglasio se i Hajduk koji je preko svog portala poručio da je "Križancu nuđeno 10.000 eura mjesečno i 5.000 eura bruto po svakoj odigranoj utakmici. Takav ugovor je nakon dogovora klupski odvjetnik Vinko Radovani i sastavio. Ali naknadno se Križanac javio tražeći 375.000 eura po sezoni, što pogotovo uz njegovo traženje da mu se poslije završetka igranja osigura mjesto sportskog direktora, nitko nije mogao obećati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo