ZAVRŠIO U BOLNICI / Igrač pretukao Smajlagića na treningu

Image

Trenera Bosne i hrvatskog rukometnog stručnjaka je fizički napao Makedonac Risto Arnaudovski. Prema neslužbenim informacijama, do sukoba je došlo nakon što ga je Smajlagić stavio u drugu momčad.

18.10.2010.
16:14
VOYO logo

Hrvatskog rukometnog stručnjaka i trenera sarajevske Bosne Irfana Smajlagića je tijekom treninga u nedjelju navečer fizički napao igrač Bosne, Makedonac Risto Arnaudovski, a zbog zadobivenih ozljeda u predjelu vrata Smajlagić je primljen u bolnicu.

"Zahvaljujući prisebnosti Smajlagića i pomoćnog trenera Danijela Riđića spriječen je veći incident. O svemu navedenom obaviještena je policija, koja je i sastavila zapisnik. Risto Arnaudovski je usmeno od kluba zatražio raskid ugovora, a priopćeno mu je da će se o tome izjasniti Upravni odbor, a ne trener Smajlagić", objavljeno je u službenom priopćenju RK Bosna BH Gas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema još nepotvrđenim informacijama, Arnaudovski se pobunio protiv trenera nakon što ga ovaj nije stavio na popis putnika za gostovanje u rumunjskoj Constanti u susretu 4. kola Lige prvaka, već ga je zbog nezalaganja na treninzima i utakmicama prebacio u drugu momčad.

Makedonac je ubrzo zatražio ispisnicu. No u klubu mu je nisu dali i sve je navodno eskaliralo na treningu, iako iz kluba to negiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz bosanskohercegovačkog prvaka su dodali kako će o incidentu službeno obavijestiti sve nadležne institucije (Rukometni savez BiH, EHF, Makedonski rukometni savez).

Bosna je jedan od suparnika CO Zagreba u skupini D Lige prvaka, a prvi susret ovih kluboa u Sarajevu završio je neodlučenim rezultatom (26-26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo