IBRAHIMOVIĆU SE OSTVARUJE VELIKA ŽELJA? /

'Razgovarali smo o tome. Bio sam i Milanu i sastanak je protekao u pozitivnom ozračju'

Image
Foto: AFP

Iako ima 39 godina Ibrahimović odlično igra u dresu AC Milana

27.11.2020.
13:08
AFP
VOYO logo

Izbornik švedske nogometne reprezentacije JanneAndersson (58) razgovarao je sa ZlatanomIbrahimovićem o mogućem povratku u nacionalnu momčad, objavili su u petak talijanski mediji.

"Nakon što je Ibrahimović najavio mogućnost da bi želio ponovno igrati za reprezentaciju odlučio sam da se prvom prilikom sastanem s njime i razgovaramo o tome. U četvrtak sam bio u Milanu i mogu reći da je sastanak protekao u pozitivnom ozračju i dogovorili smo se da ćemo nastaviti dijalog u sljedećim mjesecima", izjavio je Andersson za švedski internetski portal "Svenskfotboll".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je 2016. prestao igrati za švedsku reprezentaciju, čiji je najbolji strijelac svih vremena sa 62 gola u 116 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ima 39 godina Ibrahimović odlično igra u dresu AC Milana, koji nakon osam kola drži prvo mjesto u talijanskom prvenstvu, a švedski golgeter je najbolji strijelac lige sa deset pogodaka.

Švedsku sljedeće godine čekaju kvalifikacije za SP 2022., te u lipnju nastup na Euru, gdje se nalaze u skupini sa Poljskom, Slovačkom i Španjolskom. Povratak Ibrahimovića bio bi veliko pojačanje za švedsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo