SKROMNOST JE VRLINA / Ibrahimović: SP bez mene uopće nema smisla gledati!

Image
Foto: AP

U dvoboju vrhunskih napadača u 'Zlatan Areni' Cristiano Ronaldo je nadmašio Zlatana Ibrahimovića, baš kao što je Portugal nadjačao Švedsku te izborio plasman u Brazil. Nakon utakmice Ibro je ponovno briljirao s izjavama.

20.11.2013.
11:00
AP
VOYO logo

Na terenu je bio sjajan, zabio je oba pogotka za Švedsku, ali to nije spasilo njegovu momčad od poraza (2:3) jer je Portugal imao Cristiana Ronalda koji je postigao sva tri zgoditka za goste.

Zlatan Ibrahimović je 'briljirao' i nakon utakmice na press konferenciji odgovarajući novinarima u svom stilu. Na pitanje hoće li ga pogoditi činjenica da sljedeće godine neće biti na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, Ibro je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedna je stvar je sigurna - SP bez mene nema uopće smisla pogledati jer nema ništa za gledati!".

Ipak, uspio je preko svojih ustiju prevali pohvale na račun Cristiana Ronalda koji je pobijedio u njihovom dvoboju zabivši hat-trick, ali švedski napadač nije zaboravio spomenuti da je on mogao biti prvi koji će zabiti tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada smo poveli 2:1 bio sam siguran da ću zabiti još jedan gol, ali odmah smo nakon toga primili još jedan. Iz nade smo otišli u tešku sitauciju, trebali smo ostati koncentrirani. Igrali smo protiv Ronalda koji je dobar u čemu? U kontranapadima i triput nam je zabio iz kontranapada", izjavio je Zlatan.

Kako je rekao, Ibrahimović će se sada u potpunosti posvetiti obavezama u dresu PSG-a, a propuštena prilika za odlazak na SP vjerojatno je i zadnja reprezentativna akcija u kojoj je sudjelovao. Upravo je to dao naslutiti nakon poraza od Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odsad više neću razmišljati o reprezentaciji", rekao je švedski napadač iako nije službeno  potvrdio svoje povlačenje iz reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo