psg 'pao' u bordeauxu / Ibra razbjesnio Francuze: izvrijeđao suce i državu

Zlatan Ibrahimović je PSG svojim golovima vraćao u igru, no nije bilo pomoći, a kad je Diego Rolan zabio u 88. minuti za 3:2, Ibra više nije mogao ništa učiniti

16.3.2015.
7:55
VOYO logo

Nekoliko dana nakon što je PSG izbacio Chelsea usred Londona iz Lige prvaka, Parižani su izgubili kod Bordeauxa 3:2.

Zlatan Ibrahimović ih je svojim golovima vraćao u igru, no nije bilo pomoći, a kad je Diego Rolan zabio u 88. minuti za 3:2, Ibra više nije mogao ništa učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice je bio jako ljut, što su uhvatile kamere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U 15 godina koliko igram nikada nisam vidio tako lošeg suca. Linijski sudac je je.... šu...! Ova država ne zaslužuje PSG", rekao je Ibra.

Ministar sporta u francuskoj vladi pozvao je Ibrahimovića da se ispriča zbog svoje izjave, osobito jer je zgrozio brojne Francuze, nakon čega se Šveđanin ubrzo ispričao putem Facebooka: "Komentari nakon večerašnje utakmice nisu bili usmjereni protiv Francuza i Francuske. Govorio sam o nogometu. Izgubili smo utakmicu, to mogu prihvatiti, ali ne i to da sudac ne poštuje pravila. To se ne događa prvi put. I meni je zlo od toga. Iskrene isprike ako sam nekoga uvrijedio, ili ako me netko krivo shvatio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ta isprika čini se nije bila dovoljna nekim francuskim političarima. Prva se naravno javila Marine Le Pen, čelnica francuske nacionalne fronte: "Neka odmah napusti našu zemlju!"

Ministar Kanner je pokušao smiriti strasti rekavši kako je ovo bila izjava koja je ružan primjer za djecu te da ga se mora adekvatno kazniti, no da je njegova isprika ipak dovoljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski mediji nagađaju kako će Ibrahimović biti kažnjen s tri utakmice neigranja.

Zlatan je bio u centru pažnje i tijekom isključenja na Stamford Bridgeu: "Kada sam vidio da sudac vadi crveni karton, pomislio sam 'ovaj nema pojma što radi'. Ne znam je li Oscar glumio ili sam ga negdje pogodio. Najgore mi je bilo kada sam vidio kako su se igrači Chelseaja skupili oko mene. Osjećao sam se kao da me okružilo 11 bebica", kazao je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo